waterflesje met logo voor dummies

Drukwerkdeal.nl vervaardigd behandeling van cookies teneinde de webwinkel beter op jouw voorkeuren af te stemmen. Meer informatie over cookies.

Ons Dopper helpt je, teneinde je bijdrage te bezorgen met een betere aardbol. Dopper en En blijvend beluisteren bij elkaar in veel opzichten

Ontwerp je eigen én unieke Dopper waterfles! De Dopperfles is verkrijgbaar in ettelijke tinten en te drukken betreffende benaming, tekst, afbeeldingen én logo's! Zo raak jij jouw Dopper nooit verdere kwijt. 

Laat flesjes drinkwater drukken en deel ze uit op een evenement of aan je collega's. Iedere keer makkelijk en verfrissend op ons beurs, festival of de sportmiddag over jouw beurs! Laat waterflesjes bedrukken betreffende je logo of tekst in full colour en maak reclame voor jouw festival.

Bij Greengiving kan zijn dit mogelijk teneinde Een Dopper te drukken betreffende de logo mits relatiegeschenk. Deze originele en bijzonder populaire waterflesje bezit een boodschap. Dopper wil namelijk personen inspireren teneinde zelf een kunststof afvalberg te reduceren door waterflessen met Dopper te gebruiken.

In de Budget-lijn vind u cheapie flesjes drinkwater met ons papieren etiket. Deze flesjes zijn voortreffelijke vanwege eenmalig toepassing en bestaan budgettair zeer vriendelijk, daarnaast worden de etiketten gedrukt in Full Colour waardoor het ook niet uitmaakt hoeveel kleurcombinaties er gebruikt geraken in de ontwerp.

Precies wanneer die tequila op vrijdagavond, neem jij ‘t leven betreffende ons korreltje zout. Dat maakt je zo’n hete frisse Westenwind. En ingeval de elementen dan tóch weleens anti zit dan graaf jij eenvoudig een lekker diepe kuil op dit zandstrand aangaande Zandvoort.

Wij mogen een flesjes bij u thuis, op de festival of waterflesje met logo op beursvloer brengen en voor vragen wij geen cent genoeg

Wilt u ons Dopper drukken voor de relaties of medewerkers. Dan bezit u dan ook keus uit verschillende kleurcombinaties. Dit aanbod met de Dopper is een laatste jaren steeds uitgebreider geworden. De Dopper kan zijn beschikbaar in een volgende uitvoeringen:

alle flessen mineraalwater geraken voorzien aangaande de ontwerp met logo, afbeelding en/ofwel teksten in full colour.

We beschikken over een jarenlange ervaring opgedaan, weet sinds 2005 maken wij al de producten voor een relatiegeschenken markt en verscheidene andere branches.

Duurzaam, handig en mooi! Wegwerpflesjes heb je niet meer benodigd, zeker het scheelt kunststof afval! Nederlands design, gemaakt door Rinke aangaande Remortel. De Dopper is makkelijk af te wassen en 100% vaa

Ben je op zoek tot ons opvallend geschenk dat ook alsnog weleens makkelijk in gebruik kan zijn? Laat vervolgens een opvouwbare waterfles bedrukken. Weet uitvoerbaar vanaf 2,07 bij 500 stuks! Betreffende deze opvouwbare waterflesjes met je logo heb je zeker positieve reacties. Op kantoor, gedurende een (outdoor) evenement of op ons beurs.

Amsterdam, Parijs ofwel een beursvloer: wij organiseren dit. Wij tonen het reeks werkdagen levertijd en ons concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen wij veelal nóg een dag voorheen bezorgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *